Startup, vad är tanken med detta då?

Det finns många anledningar till att denna sida kommit till. Dels vill jag blogga lite och sen har jag en del idéer som behöver komma ut. Sen har jag startat ett bolag med samma namn som sidan och har ambitionen att arbeta med lite utvecklingsidéer med inriktning på precisionsskytte.

Vem är jag då? Mitt namn är Henrik och jag har tävlat i skytte sen 2017 och under 2022 började jag skjuta på allvar tillsammans med min son Sander. Vi tävlar i det mesta som har med gevär att göra, vare sig det är ban-, fält- eller långhållsskytte. Utöver tävlandet arrangerar jag tävlingar och sitter i flera olika förenings- och förbundsstyrelser. Det var också jag som lämnade in de motioner till Skyttesportsförbundet för något år sen som möjliggjorde att man numera får köpa andra gevär än Sauer STR på målskytte. 2023 jävlas jag med förbundet angående en synnerligen ogenomtänkt stadgeändring de fick igenom förra året.

Målsättningen för 2023 är att tävla så mycket som ekonomin tillåter och fortsätta utvecklas likt det vi gjort under 2022. Men först är ambitionen att gå igenom det gångna året och kasta ett ärligt öga på vad vi kan förbättra, detta tänkte jag göra i bloggform.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *